zaterdag 21 april 2012

Girls day out, Ssssspaaaa

Onder de  'Belgica chicks' hadden we al lang het idee geopperd om eens alleen onder de meiden een activiteit te doen. De keuzemogelijkheden waren onder andere een manicure-pedicure behandeling of een massage oftewel een wilde shopping namiddag. (Als tegengewicht voor de mannen die al eens durven een pint te gaan pakken zonder hun eega's om zorgeloos te kunnen babbelen over voetbal en politiek).

Uiteindelijk hebben we de koe bij de horens gevat en zijn we erin geslaagd om een datum vast te leggen om onze Girls day out te houden.

Vandaag houden we een dagje onder de vrouwen...  We zijn met 4, Lynn, Mireille, Steph en ik. 
We hebben voor de gelegenheid een massage gereserveerd in een spa-salon in downtown Palo Alto en we maken er een gezellige namiddag van.


Het is vandaag verschroeiend warm, het kwik gaat vlotjes naar de 30 graden en we doen allen onze zomerkleedjes aan om te gaan flaneren op University Avenue.

Eerst gaan we lunchen op het terras van de Empire tap room, eten een luchtig slaatje en roddelen tegen de sterren op en lichten elkaar in over de laatste weetjes, daarna halen we verfrissing in de vorm van froyo bij Fraiche en gaan dan nog een beetje window shopping doen.


Tegen 4u slenteren we op het gemak naar 'Watercourse way' spa om ons te laten verwennen met een deugddoende massage. Ik ben al blij dat ik even kan afkoelen in de airconditioned wachtruimte. Een voor een komen de massage therapeuten ons halen en we zijn er allen meer dan klaar voor om in de watten gelegd te worden en om de spanning uit ons lichaam te laten masseren...


90 minuten later komt iedereen sloom en relaxed terug naar buiten en zijn we het unaniem eens dat we dit meer moeten doen. Nu nog enkel de creditcard van manlief 'swipen' om onze appreciatie te tonen en dan trekken we allen huiswaarts.



1 opmerking: