donderdag 23 juni 2011

week van afscheid

Na graduation week, vertrekken er ook een aantal personen terug naar huis (lees ons belgenlandje).

Op donderdagavond nemen we afscheid van ons geadopteerde Nederlandse, Nicole, die hier 3 maand onderzoek heeft gedaan aan Stanford. Aangezien ze in hetzelfde departement werkte als Olivier, gaan we met een aantal collega's nog een laatste keer eten en drinken in de Gordon Biersch als afscheid. Haar collega's zijn zelfs speciaal een taart gaan halen met daarop in het nederlands een bedanking voor de voorbije maanden :)

De volgende avond (vrijdag) houdt Pierre, die na 2 jaar werken aan zijn doctoraat hier aan Stanford terugkeert naar Brussel, een BBQ voor nog een laatste keer allemaal samen gezellig samen te zijn. Een groot deel van de nieuwe leden van Belgica zijn aanwezig en tot diep in de nacht zitten we te roddelen en te discussiƫren aan het vuur. We hebben samen een leuke tijd beleefd...

In de zomer zal het dus heel wat kalmer zijn op sociaal vlak aangezien er een groot deel van onze vrienden terug naar Belgiƫ gaan (tijdelijk of permanent). We zullen moeten afwachten hoeveel nieuwe landgenoten er in september in Stanford landen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten