zaterdag 9 april 2011

Stanford 7v7 tournament

Met een groepje van de pick up hockey nemen we deel aan een lente toernooi dat door de hockeystaff van Stanford wordt georganiseerd.


Net zoals vorig jaar zijn we de enigen ouder dan 19, maar we laten ons zeker niet doen door de jonge veulens op het veld. We gebruiken onze ervaring om op deze warme dag zo weinig mogelijk ons te moeten inspannen en laten de bal vlotjes rondgaan. We winnen de meeste matchen met meer dan 5 goals verschil, maar laten in de 2e match back to back even een steekje vallen waardoor we de finale missen.
Al bij al was het een leuke sportieve zaterdagmorgen die we afsluiten door met z'n allen te gaan eten in Town & Country village.

Normaalgezien zou ik nog meerder toernooien spelen deze lente, maar overvolle agenda, aflastingen en blessures hebben er anders over beslist. Zo stonden er nog het Gilroy 7v7 tournament, het international tournament in Vancouver en Calcup op het programma, die ik helaas zal moeten missen.

Het niveau van de maandag trainingen zijn ook een stukje de hoogte ingegaan vermits iedereen zich aan het voorbereiden is voor Calcup, het hockeyevent van het jaar in California. Bovendien is er onder de impuls van de buitenlanders het ''sociaal blijven drinken' ingevoerd en lukt het ons om met een 5tal na de training nog een pintje te gaan pakken en een burger te eten als afsluiting van de pick-up sessie. Een hele accomplishment als ge weet dat ze hier totaal niet gewoon zijn om na match of training nog even te blijven plakken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten