zaterdag 18 februari 2012

broodmachine

We zijn het uiteindelijk beu om te zoeken naar goed brood, dus hebben we een broodmachine via eBay op de kop getikt. Een Cuisine Art wondermachine waarmee we pizza deeg en verschillende soorten brood mee kunnen maken. En het is nog redelijk gemakkelijk ook, gewoon alle ingrediënten erin doen en op 'start' duwen en de machine doet de rest.


Nadat we alle ingrediënten hebben gevonden in de lokale supermarkt, starten we met het bakken van ons eerste brood en het resultaat mag er wezen!


Het broodbakmachine heeft ook nog eens een timer waarmee we het bakken kunnen uitstellen dus vanaf nu steken we voor het slapengaan alles in de machine en worden we 's morgens opgewekt wakker met de geur van versgebakken brood!

Bovendien besparen we ook nog redelijk wat en is het veel gezonder. In ons brood zit er tenminste niet teveel suiker en voor de prijs van een brood bij de dichtsbijzijnde bakker kunnen wij er minstens vier zelf maken. Olivier vind het ook niet erg dat hij niet meer naar de bakker moet lopen en nu kan hij iedere dag zijn eigen lunchpakket meenemen.

MMMmmm smullen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten