dinsdag 23 maart 2010

vrienden in Palo Alto

Ondertussen beginnen we stilletjes aan meer en meer Belgen te ontdekken in de neighbourhood.
Via Karla hadden we al kennisgemaakt met Catherine en Piet (lees ook over deze ontmoeting op haar blog) en Olivier gaat nu regelmatig met Piet lunchen waardoor ze beiden die dag niet veel werk verrichten :)
Bovendien hebben we al een aantal keren geluncht met de Belgica groep waar steeds meer Belgen op af komen nu het mooie weer weer van de partij is en zijn we massa's activiteiten aan het plannen (helaas nog niks concreets) om te doen met de ganse groep.
Op de hockey beginnen ze "Lieen" ook al te kennen en wordt ik geinviteerd om vrijdags mee te gaan naar een afscheidsfeestje van iemand die terug naar UK verhuist. Er is zelfs emailverkeer in het Afrikaans/nederlands aan de gang met de kapitein van ons ploegje: de Petunia's.
Marie en Jason, de Canadezen die ik via het spouse-program heb ontmoet zijn weer terug in het land en wachten nog steeds op een Belgisch etentje op ons appartement...
Via Steven en Dimitri heb ik ook contact gekregen met Carina van de South bay Belgians die steeds op vrijdag ergens in een bar afspreken , maar we zijn er nog niet kunnen passeren aangezien we de weekends al vaak iets te gepland hebben.
kortom: we moeten onze agenda erbij nemen om iedereen en alles te kunnen vastleggen.

Deze week is een collega van Olivier in SF voor een congres. Tunde is afkomstig van San Diego en heeft lang in SF gewoond en werkt nu op Esat. Hij heeft ons voorgesteld om SF beter te leren kennen en eens op plaatsjes te komen waar een toerist niet komt...
Donderdag gaan we met hem 's avonds eten in SF.
Volgende week is het dan de beurt aan een ander collega van Olivier die toevallig in San Diego is wanneer wij daar naartoe gaan voor een aantal wedstrijden te zien van onze nationale dameselftal. Dirk zal ook een tijdje in SF zitten dus daar zullen we zeker ook een toertje mee doen langs de belangrijkste bezienswaardigheden in SF.
En dan is het al de beurt aan de echte eerste lange bezoekers: Julie en Tom (zusje van Olivier) komen tijdens de Paasvakantie langs en dan trekken we samen van SF naar LA en eventueel Las Vegas.

Het zijn dus drukke tijden in het verschiet dus geniet ik deze week nog een beetje van de stilte voor de storm!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten