maandag 8 maart 2010

Aanpassingen Blog

Hier een overzicht van recente aanpassingen aan de blog

Bovenaan zijn er de tabbladen blog, over ons, maps en reistips/links bijgekomen en in de rechterkolom de rubriek: "what's new"

Concept van de rubriek "what's new":
Diegene die via Facebook en Google Buzz volgen worden iedere keer op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe post, maar als ge rechtstreeks naar de blog komt staat steeds het laatste qua datum vanboven en dat is niet perse het laatste gepubliceerde, waarvoor mijn excuses, maar ik heb gekozen om volgens dit systeem te werken ipv volgens postdatum. Om het jullie gemakkelijker te maken zal ik voortaan in de rubriek "what's new" een lijstje hebben staan met een overzicht van onlangs geposte verhalen per week.(indien nodig)

Aangezien de data niet overeenkomen met de publiceer data en ik wat achterop zit door de problemen door de bloghack,staan er hier nu een vijftal. Dus gewoon eerst "what's new" checken en op de link klikken.

via de nieuwe tab bovenaan "maps" kunt ge de kaartjes van de voorbije roadtrips zien en een aantal links en bijkomend info is te vinden via de tab "reistips /links"

De foto's van Death Valley en later zijn nog niet geupload in het fotoalbum dus hiervoor nog even geduld !


Veel leesplezier,
Leen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten